UUTISET

HSL on 25.4. tehnyt päätöksen kilpailutuskierroksen 58 kohteiden liikennöitsijöistä. Pohjolan Liikenne voitti kilpailutuksessa yhtiön nykyisin liikennöimät linjat 61, 64, 65, 66 ja 67 variantteineen. Lisäksi yhtiö voitti paljon uutta liikennettä (linjat 611, 79 B ja 506).

Auto- ja kuljetusalan työntekijäliiton AKT:n 1.3. alkavalla lakolla on merkittäviä vaikutuksia liikennöintiimme. HSL-alueella, Tampereella, Kuopiossa ja Kotkassa kannattaa varautua, että kykenemme liikennöimään vain osan vuoroista tai ei lainkaan.

Sähköbusseja näkyy maanantaista 6.6. alkaen Tampereen katukuvassa, kun Pohjolan Liikenne aloittaa Nyssen linjojen 5,10 ja 90-94 liikennöinnin. Sähköbusseja tulee liikenteeseen 26 kappaletta. Samalla Pohjolan Liikenne avaa noin 100 joukkoliikenteen ammattilaista työllistävän Tampereen varikon Viinikassa.

Olemme huomanneet, että osa asiakaspalvelumme lähettämistä sähköposteista ei valitettavasti tule perille asiakkaillemme. Häiriö johtuu asiakaspalvelun käyttämän järjestelmän muutoksesta.