Tule meille töihin!

Voit olla uraasi aloitteleva, konkari tai mitä tahansa siltä väliltä. Tarjoamme kiinnostavia työmahdollisuuksia monen alan ammattilaiselle.

Suurin osa henkilöstöstämme on linja-autonkuljettajia. Heidän lisäksi työllistämme omalla korjaamollamme raskaankaluston asentajia sekä toimistopuolella hallinnollista henkilökuntaa ja esihenkilöitä.

Arvostamme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Meille ei ole tärkeää mistä tulet, vaan ammattitaito ja asenne, jolla työtä tehdään.

Tarvitsemme aika ajoin uutta, ammattitaitoista henkilöstöä ja löydät ilmoitukset "Katso avoimet työpaikat"-linkistä. Samasta linkistä löydät myös haun oppisopimuskoulutuksiin sekä avoimen lomakkeen, jonka avulla me voimme ottaa sinuun yhteyttä, kun sinun ammattitaitoosi ja kiinnostukseesi sopiva työtehtävä vapautuu.

Pohjolan Liikenne työnantajana

Olemme luotettava ja vastuuntuntoinen työnantaja. Henkilöstömme on hieno joukko ammattilaisia ja haluamme olla heille paras ja halutuin työpaikka.

Uudet työntekijät saavat Pohjolan Liikenteelle töihin tullessaan hyvän ja perusteellisen työnohjauksen ja perehdytyksen. He tutustuvat niin talon tapoihin kuin liikennöintialueisiin - ja tietenkin toisiinsa.

Pohjolan Liikenne kouluttaa uusia kuljettajia yhteistyössä alan johtavien koulutuksen järjestäjien kanssa. Linja-autonkuljettajan ammattitutkintoon johtava koulutus on alalla arvostettu. Pohjolan Liikenteellä henkilöstölle tarjotaan monipuolisia työtehtäviä ja myös mahdollisuuksia edetä urallaan.

Tarjoamme hyvät edut

Tarjoamme henkilöstöllemme varman työpaikan itsenäisessä ja vastuullisen asiakaspalvelutyössä.

Etuja, joita tarjoamme henkilökunnallemme:

  • Lounasetu
  • Kulttuuri- ja liikuntaetu
  • HSL:n ja Tampereen alueella matkakortti henkilökuntahintaan
  • Monipuoliset työterveyspalvelut eri paikkakunnilla
  • Rautatuki Säätiön lomakohteet edulliseen vuokrahintaan
  • VR:n kaukoliikenteen junaliput alennettuun hintaan