Tule meille töihin

Voit olla uraasi aloitteleva, konkari tai mitä tahansa siltä väliltä. Tarjoamme kiinnostavia työmahdollisuuksia monen alan ammattilaiselle.

Suurin osa henkilöstöstämme on linja-autonkuljettajia. Heidän lisäksi työllistämme omalla korjaamollamme raskaankaluston asentajia sekä toimistopuolella hallinnollista henkilökuntaa ja esihenkilöitä.

Arvostamme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Meille ei ole tärkeää mistä tulet, vaan ammattitaito ja asenne, jolla työtä tehdään.

Tarvitsemme aika ajoin uutta, ammattitaitoista henkilöstöä ja löydät työpaikkailmoitukset linkistä. Samasta linkistä löydät myös avoimen lomakkeen, jonka avulla me voimme ottaa sinuun yhteyttä, mikäli sinun ammattitaitoosi ja kiinnostukseesi sopiva työtehtävä vapautuu.

Pohjolan Liikenne työnantajana

Olemme luotettava ja vastuuntuntoinen työnantaja. Henkilöstömme on hieno joukko ammattilaisia ja haluamme olla heille paras ja halutuin työpaikka.

Uudet työntekijät saavat Pohjolan Liikenteelle töihin tullessaan hyvän ja perusteellisen työnohjauksen ja perehdytyksen. He tutustuvat niin talon tapoihin kuin liikennöintialueisiin - ja tietenkin toisiinsa.

Pohjolan Liikenne kouluttaa uusia kuljettajia yhteistyössä alan johtavien koulutuksen järjestäjien kanssa. Linja-autonkuljettajan ammattitutkintoon johtava koulutus on alalla arvostettu. Pohjolan Liikenteellä henkilöstölle tarjotaan monipuolisia työtehtäviä ja myös mahdollisuuksia edetä urallaan.

Tarjoamme hyvät edut

Tarjoamme henkilöstöllemme varman työpaikan itsenäisessä ja vastuullisen asiakaspalvelutyössä.

Linja-autonkuljettajan työhön kuuluvat mm. seuraavat edut:

  • Kilpailukykyinen ja tasa-arvoinen palkkaus
  • Vakaa työpaikka
  • Itsenäinen ja vastuullinen työ
  • Nykyaikainen kalusto

Muita etuja, joita tarjoamme henkilökunnallemme:

  • Tuettua henkilökunnan virkistystoimintaa
  • Monipuoliset työterveyspalvelut eri paikkakunnilla
  • Rautatuki Säätiön lomakohteet 
  • Eazybreak kulttuuri- ja liikuntaetu

Kuljettajakoulutus

Arvostatko asiakasläheistä, vapaata ja vastuullista työtä ja sinulla on vähintään henkilöautokortti? Voit opiskella linja-autonkuljettajaksi monissa eri ammattioppilaitoksissa ja hakea harjoitteluun Pohjolan Liikenteelle.

Linja-autonkuljettajan ammattitutkintoon johtavan koulutuksen pääsyvaatimukset:

• B- tai C-luokan ajokortti
• ajokorttiasetuksen mukainen terveysvaatimus
• ajokortin valvontaosa
• 21 vuoden ikä

Koulutus on monipuolista ja antaa mahdollisuuden toimia kaupunki-, kauko- tai tilausajoliikenteessä. Koulutuksessa tulevat tutuiksi ajoneuvon käsittely, asiakaspalvelu ja lipunmyynti.

Oppisopimuksella kuljettajaksi

Kuljetusalan tutkintoja voi suorittaa myös oppisopimuksella. Se soveltuu sekä nuorille että aikuisille. Oppisopimus on työnantajan ja opiskelijan välinen määräaikainen sopimus, jossa opiskelijaa koulutetaan työpaikalla. Oppisopimukseen liitetään henkilökohtainen opiskeluohjelma, joka laaditaan Opetushallituksen vahvistamien tutkinnon perusteiden pohjalta. Koulutukseen kuuluu myös tietopuolisia opintoja, jotka suoritetaan joko ammatillisessa oppilaitoksessa tai aikuiskoulutuskeskuksessa. Oppisopimuskoulutuksen työskentelyjaksojen ajalta opiskelijalle maksetaan työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Perustutkintoon johtava oppisopimuskoulutus kestää yhdestä kolmeen vuotta. Aiempi koulutus ja ja työkokemus lyhentävät koulutusaikaa. (lähde: kuljetusala.com)

Jos olet kiinnostunut oppisopimuskoulutuksesta Pohjolan Liikenteellä, ota yhteyttä sinua kiinnostavan alueen liikennepäällikköön ja kysy lisää. Yhteystiedot löydät alta.