Uutuus! Lipputurva mahdollistaa kausilipun tauottamisen

26.01.2022

Uutuus! Pohjolan Liikenteen uusi Lipputurva -ominaisuus mahdollistaa kausilipun laittamisen tauolle. Lipputurva on hyvä lisä, jos esim. sairastut kausilipun voimassaolon aikana.

Lipputurvan sisältävät kausiliput tulevat myyntiin PL-sovellukseen to 27.1.2022. Lipputurva-tuotteet löydät PL-sovelluksen "Tarjoukset" -osiosta. Lipputurvan voit valita mukaan joko 30pv tai 60pv kausilippuun ja se oikeuttaa lipun laittamiseen tauolle kerran kausilipun voimassaolon aikana.

Esimerkki. Olet hankkinut 30 päivän kausilipun, joka sisältää Lipputurvan. Satutkin sairastumaan 14 päivän kuluttua lipun ostamisesta. Laitat asiakaspalveluumme viestiä, että haluat laittaa kausilippusi tauolle 10 päivän ajaksi. Laitamme kausilippusi tauolle 10 päivän ajaksi ja voit käyttää sitä sen jälkeen normaalisti vielä jälejjä olevat 16 päivää. Kätevää eiköstä vain!

Kolme pointtia:

1. Jos haluat tauottaa Lipputurvan sisältävän kausilipun, ole yhteydessä asiakaspalveluumme kirjallisesti palautelomakkeemme kautta: https://www.pl.fi/palautelomake/.

2. Kausilippu voidaan laittaa tauolle aikaisintaan siitä päivästä lähtien, kun olet laittanut meille asiasta viestiä/soittanut asiasta. Ilmoita meille samassa yhteydessä minä päivänä haluat kausilippusi aktivoitavan taas käyttöön.

3. Lipputurvan sisältävän kausilipun voi laittaa enintään 14pv:n tauolle ja sen voi tehdä yhden kerran kausilipun voimassolon aikana.